ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ DUBAI

ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

Το Ντουμπάι είναι μια από τις ιδιαίτερα προηγμένες και κοσμοπολίτικες πόλεις του κόσμου με πολυσύχναστη επιχειρηματική δραστηριότητα και πολλά αξιοθέατα για τους τουρίστες. Διασκέδαση και ψυχαγωγία παρέχουν απεριόριστη απόλαυση σε όλους τους επισκέπτες και δραστηριότητες που περιλαμβάνουν  σαφάρι στην έρημο, γήπεδα γκολφ, αμμώδεις παραλίες και πολυτελή παραθαλάσσια θέρετρα.
 
Αν είστε σε ένα επαγγελματικό ταξίδι, διακοπές επίσκεψη ή σχεδιάζετε  να παραμείνετε μόνιμα στο Ντουμπάι, τα διαμερίσματα  μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες διαμονής και σας παρέχουν  πλήρη πρόσβαση στην ιδιωτική  σας ζωή . Στο Ντουμπάι θα βρείτε διάφορα διαθέσιμα  διαμερίσματα προς ενοικίαση ή αγορά. Μπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα το τέλειο  σύμφωνα με τις ανάγκες και την ικανότητα δαπανών μίσθωσης. Παρακάτω είναι οι κύριοι τύποι διαμερισμάτων που είναι διαθέσιμοι .
Όλα τα ανωτέρω παρέχουν πολυτελή διαμονή με προσιτό κόστος για  σύντομη διαμονή  στην πόλη. Συνήθως, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στις πρωταρχικές θέσεις όπως η Μαρίνα του Ντουμπάι,  στο Palm και  την παραλία Jumeirah, είναι διαθέσιμα σε εβδομαδιαία και μηνιαία  βάση. Συγκεκριμένα τα διαμερίσματα στη Μαρίνα του Ντουμπάι, περιλαμβάνονται σε κτήρια διαμερισμάτων που βρίσκονται  κοντά στην ακτογραμμή όπου κανείς απολαμβάνει τον ελκυστικό και πολυτελή τρόπο ζωής.
 
Η αγορά και ενοικίαση ενός διαμερίσματος κυρίως εξαρτώνται από προσωπικές ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Εάν έχετε σχέδιο να παραμείνετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, τότε πρέπει να ενδιαφέρεσθε για την εύρεση διαμερισμάτων προς πώληση. Ενώ σε άλλες συνθήκες θα προτιμάτε να επιλέξετε διαμέρισμα προς ενοικίαση. Εκείνοι που σχεδιάζουν να μείνουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα πρέπει να σκεφθούν αγορά διαμερίσματος καθώς θα είναι πιο αποδοτικό  σε μια μακροπρόθεσμη βάση.
 
Το Ντουμπάι γίνεται όλο και πιο διάσημο και ο αγαπημένος  προορισμός για τους τουρίστες, παραθεριστές, επενδυτές και άτομα που αναζητούν εργασία. Προσφέρει απεριόριστες επιλογές για εκείνους που είναι πρόθυμοι να απολαύσουν τον πολυτελή τρόπο ζωής. 
 
Kατόπιν  ενδιαφέροντός σας για αγορά  αξιόλογων ακινήτων στο DUBAI είμαστε πρόθυμοι να σας ενημερώσουμε άμεσα. 

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν .

 

Προβολή όλων

123>

Σκοπός ΜΙΣΘΩΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗ/ΠΩΛΗΣΗ ΠΩΛΗΣΗ