ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ DUBAI

OIKIΣΤΙΚΑ

 Η αγορά του Ντουμπάι συνεχίζει να ανθίζει και  να είναι υψηλή ακόμη και μετά την παγκόσμια οικονομική κρίση. Αυτό μπορεί να είναι το χαρακτηριστικό της ταχείας αύξησης του πληθυσμού, της εισροής των αλλοδαπών σε όλο τον κόσμο για  εργασία και λόγους διαβίωσης .

 Το Ντουμπάι είναι η πόλη όπου οι άνθρωποι από όλες τις κοινωνίες ζουν και λειτουργούν, πολλοί από αυτοί είναι μέλη της υψηλής κοινωνίας άλλοι ανήκουν στη  μεσαία τάξη και άλλη  σε κατώτερη τάξη. 
 
Όλα τα διαμερίσματα είναι διαθέσιμα για πώληση, καθώς και τα ενοίκια, και οι τιμές διαφέρουν από θέση σε θέση και τον τύπο ή το μέγεθος του διαμερίσματος Μια άλλη λύση για  κάτοικο ή επισκέπτη είναι διαμέρισμα κοινής χρήσης. Μπορείτε να μοιραστείτε το διαμέρισμα σας με τους φίλους ή μέλη της οικογένειας ή ακόμη και συνάδελφο στην εργασία σας. 

Οι Βίλες στο Ντουμπάι είναι ακριβές, αλλά  εξαιρετικά ως κατοικίες.
Η ζήτηση των εξοχικών κατοικιών  είναι μεγάλη λόγω του ότι το Ντουμπάι είναι ταχέως αναπτυσσόμενο στον  τουριστικό τομέα. Μακροχρόνια ενοικίαση ακινήτων είναι επίσης διαθέσιμη σε όλη την πόλη  και άλλα Εμιράτα όπως Αμπού Ντάμπι, Sharjah και Ajman. 
 
 
Kατόπιν  ενδιαφέροντός σας για αγορά  αξιόλογων ακινήτων στο DUBAI είμαστε πρόθυμοι να σας ενημερώσουμε άμεσα.
 
Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν .