ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Οι εταιρείες HOTEL BROKERS & JEM INTERNATIONAL δραστηριοποιούνται στο χώρο της κτηματομεσιτικής αγοράς από το 1998 ,με διεθνή προβολή και συνεργασίες επενδυτικής και εμπορικής μορφής.

Διανύοντας μια επιτυχημένη πορεία εξειδικεύονται αντίστοιχα αφενός στην προώθηση Ξενοδοχείων Τουριστικών εκτάσεων και αφετέρου σε αγοραπωλησίες εμπορικών και οικιστικών ακίνητων υψηλής αξίας , ως επίσης στον τομέα Διαχείρισης και Ανάπτυξης ακίνητης Περιουσίας και Επενδύσεων.
 
Έχουν ιδρυθεί από μια ομάδα η οποία αντιλαμβάνεται την αγορά  και τη δυναμική στο χώρο του Real Estate. 
 

 


Κατόπιν μελέτης στο διεθνή χώρο ,εκτιμήσαμε ότι στο χώρο του Real Estate έχουμε να προσφέρουμε μια νέα μορφή οργάνωσης για την προώθηση των ακίνητων μέσα από ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών και δραστηριοτήτων έτσι ώστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των επενδυτών της διεθνούς και εγχωρίας αγοράς.
 
Καινοτομία είναι το κλειδί σε κάθε τομέα της εταιρίας μας. Η επιτυχία και φήμη μας έχει χτιστεί υπερβαίνοντας τις προσδοκίες του κάθε πελάτη μας και είναι  βασισμένη όχι μόνο στην αποτελεσματική  και  επαγγελματική μας εξυπηρέτηση, αλλά και στην ειδική γνώση και εμπειρία που κατέχουμε στον τομέα αυτό.
 
O συνδυασμός παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας- εξειδικευμένης υποστήριξης και ποιοτικής εξυπηρέτησης εξασφαλίζει σίγουρη επιτυχία σε κάθε συναλλαγή με τους καλυτέρους όρους.