ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ DUBAI

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΤΟ DUBAI

Το Ντουμπάι είναι το δεύτερο μεγαλύτερο κρατίδιο σε έδαφος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων , το οποίο κερδίζει γρήγορα τη δημοτικότητα μεταξύ των ξένων, οι οποίοι παρουσιάζουν ενδιαφέρον να γίνουν ιδιοκτήτες στην πλέον πολυτελή πόλη του κόσμου. Το υψηλό βιοτικό επίπεδο, η κοσμοπολίτικη κουλτούρα και το υποτροπικό κλίμα, τους προσελκύει να κάνουν την πόλη αυτή σπίτι τους ή δεύτερο σπίτι. Θεωρείται hot spot για τη διεθνή κτηματομεσιτική αγορά λόγω των μεγάλων  εξελίξεων και των κατασκευαστικών έργων που αναγνωρίζονται σε όλο τον κόσμο.

Αρχικά οι ξένοι δεν επιτρεπόταν να αγοράσουν περιουσιακά στοιχεία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Αργότερα, το Μάιο του 2002 η κυβέρνηση ψήφισε  νέο νόμο που διευκολύνει τους ξένους να αγοράσουν freehold και τις ιδιοκτησίες εκμισθωτών στο Ντουμπάι. Υπήκοοι τρίτων χωρών εκτός ΗΑΕ, έχουν αποκτήσει  ένα σημαντικό μέρος ακίνητης περιουσίας. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών οι τιμές  των ακινήτων στην πόλη έχουν δείξει ετήσια αύξηση της τάξης του 25%. Οι τιμές ιδιοκτησίας του Ντουμπάι είναι ακόμα μικρότερες και  από τις τιμές των ακινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτοί οι παράγοντες καθιστούν την αγορά περιουσιακού στοιχείου στο  Ντουμπάι ένα από τα διασημότερα σημεία για την πραγματοποίηση διεθνών επενδύσεων στην αγορά ακινήτων. Όπως γνωρίζουμε, αυτή η πόλη έχει γίνει  ένας αγαπημένος προορισμός για τους τουρίστες, άτομα που αναζητούν εργασία και άλλες προσωπικές επιχειρήσεις.

Έχει αυξηθεί σημαντικά η ζήτηση των κατοικιών και εμπορικών ακινήτων, πού μπορεί να εκπληρώσει τις ανάγκες των ξένων που έρχονται .Η αύξηση της ζήτησης ακινήτων επιτρέπει την προσοχή των κατασκευαστών για project και εμπορικές κατασκευές σε όλο το Ντουμπάι σε  τεράστιες  κατοικημένες περιοχές. Αναλυτές ακίνητων έχουν προβλέψει ότι αυτό το υψηλό κύμα  για εφοδιασμό της ιδιοκτησίας μπορεί να δημιουργήσει ένα πλεόνασμα της περιουσίας στην αγορά ακινήτων.

Ντόπιοι και ξένοι επενδυτές έχουν επενδύσει τεράστια ποσά σε ετοιμοπαράδοτα ακίνητα διαθέσιμα προς ενοικίαση και πώληση . Αυτό δείχνει ότι οι επενδύσεις σε ακίνητη περιουσία είναι ιδιαίτερα κερδοφόρες. Αυτή η πόλη παρέχει το ιδανικό περιβάλλον για την αγορά ακινήτων. Αγοραστές μπορούν να επιλέξουν να αγοράσουν οποιαδήποτε ακίνητο , όπως  διαμερίσματα και πολυτελείς βίλες στην παραλία . Η πόλη έχει γίνει ένας νέος προορισμός επιχειρήσεων ακίνητων περιουσιών στην διεθνή αγορά που έχει προσελκύσει  διασημότητες όπως ο David και Victoria Beckham, Niki Lauda, Rod Stewart κα. 

 ΛΟΓΟΙ  ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ

ΑΡΜΟΝΙΚΗ & ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ

Φιλοξενεί  περισσότερες από 200 διαφορετικές εθνικότητες που ζουν, εργάζονται και διασκεδάζουν μαζί, το Ντουμπάι αποτελεί την επιτομή της ένταξης, της διαφορετικότητας και της ασφάλειας, παρέχοντας ένα εύκολα προσβάσιμο κοσμοπολίτικο ασφαλές καταφύγιο.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

 Έχοντας κερδίσει τον τίτλο μιας από τις πιο ασφαλείς χώρες στον κόσμο, το σύστημα επιβολής του νόμου των ΗΑΕ παρουσιάζει χρόνια ανάπτυξης και προνοητικότητας, με αποτέλεσμα τα χαμηλά ποσοστά εγκληματικότητας και οι κάτοικοι του κόσμου να αποκαλούν το Ντουμπάι το σπίτι τους.

 ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες ακινήτων του Ντουμπάι αγοράζοντας πολυτελή διαμερίσματα σε προνομιακές τοποθεσίες σε όλη την πόλη και απολαύστε την εμπιστοσύνη μιας εύρωστης οικονομίας, της ασφάλειας. της οικονομικής ευρωστίας, των ψηλών αποδόσεων και άλλων ασυναγώνιστων πλεονεκτημάτων.

 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ COVID-19

Με την προηγμένη υποδομή υγειονομικής περίθαλψης και την εκστρατεία εμβολιασμού σε ολόκληρη τη χώρα, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχουν ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά θανάτου από ιούς στον κόσμο, 0,3%. Το Ντουμπάι λειτουργεί ως παγκόσμιο μοντέλο ετοιμότητας για κρίσεις, διατηρώντας τα υψηλότερα επίπεδα προστασίας έναντι της πανδημίας.

 

Kατόπιν  ενδιαφέροντός σας για αγορά  αξιόλογων ακινήτων στο DUBAI είμαστε πρόθυμοι να σας ενημερώσουμε άμεσα.
Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν .