ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ DUBAI

   

EΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ

Η πρόσφατη οικονομική ύφεση σε όλο τον κόσμο  έχει πολύ χαμηλό αντίκτυπο στην αγορά ακινήτων του Ντουμπάι ειδικά όσον αφορά την εμπορική ακίνητη περιουσία στο Ντουμπάι και άλλα Εμιράτα όπως Sharjah, Αμπού Ντάμπι, και Ajman  η οποία βρίσκεται σε άνοδο και συνεχίζει να ακμάζει.

Mε την θετική ανάπτυξη στην οικονομία και την πληθώρα των διαφορετικών επιχειρήσεων, η ζήτηση των εμπορικών ακινήτων  είναι όλη την εποχή υψηλή. Σύμφωνα με αναλυτές της αγοράς υπάρχει απευθείας αναζήτηση εμπορικών ακινήτων στο Ντουμπάι και περιλαμβάνει γραφεία, αποθήκες, οικόπεδα, καταστήματα, εμπορικά κέντρα, νοσοκομεία και κλινικές.

Μεγάλη ζήτηση έχουν  οι  εργατικές κατοικίες , λαμβάνοντας υπόψη τη μεγάλη ομάδα των εργατών στην πόλη. Το  Ντουμπάι είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη περιοχή ,με πληθυσμό  ένα περίπλοκο μείγμα ανθρώπων από διαφορετικές φυλές και χώρες που ζουν  και μοιράζονται  τον τρόπο ζωής στην πόλη. Η αύξηση του πληθυσμού και οι αυξανόμενες ανάγκες έχουν ανοίξει το δρόμο για προσοδοφόρο καταναλωτισμό.
Οι επιχειρήσεις εκμεταλλεύονται και αυξάνουν το ποσοστό της παραγωγής, με  αυξημένη ζήτηση για αποθηκευτικούς χώρους. Αυτός είναι ένας από τους σημαντικότερους  λόγους γιατί οι χώροι αυτοί είναι σημαντικό μέρος βιομηχανικού  τμήματος της εμπορικής ακίνητης περιουσίας στο Ντουμπάι .

Οι γραφειακοί χώροι έχουν επίσης σχετικά υψηλή ζήτηση, από το κέντρο της πόλης σε πολυόροφα κτίρια ή σε προαστιακά εμπορικά κέντρα. Όλα ανήκουν στον τεράστιο επιχειρηματικό τομέα της εμπορικής ακίνητης περιουσίας . Παράγοντες που καθορίζουν την αξία ενός χώρου γραφείου είναι η τοποθεσία, τα οικονομικά, δημογραφικά στοιχεία, καθώς και ροή της κυκλοφορίας. Το Ντουμπάι παρουσιάζει ένα ευρύ φάσμα γραφείων προς ενοικίαση και πώληση, που κυμαίνονται από μικρότερου  έως μεγαλύτερου εμβαδού και διαφέρουν βασικά  από τα  πολυτελή εμπορικά ακίνητα.

Αυτό είναι πολύ σαφές ότι η εμπορική αγορά του Ντουμπάι θα συνεχίσει να παραμένει η ίδια κατά τα προσεχή έτη και η αγορά, πώληση και ενοικίαση γραφείων, μεικτών  χώρων εργασίας  και κατοικιών  θα είναι πιο αποδοτικά από ποτέ.
 
 

Kατόπιν  ενδιαφέροντός σας για αγορά  αξιόλογων ακινήτων στο DUBAI είμαστε πρόθυμοι να σας ενημερώσουμε άμεσα.

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν .
 
 
 
 

 

Προβολή όλων

1

Σκοπός ΜΙΣΘΩΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗ/ΠΩΛΗΣΗ ΠΩΛΗΣΗ