ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Aναπτύξαμε δίκτυο  συνεργατών στο εξωτερικό σε περιβάλλον πλήρους επαγγελματισμού και αξιοπιστίας επιτυγχάνοντας την προσέλκυση ξένων επενδυτών.

Με γνώμονα την ανάκαμψη της τουριστικής δραστηριότητας στην Ελλάδα τα στελέχη της εταιρείας μας HOTEL BROKERS,  μετά από συνεχείς επαφές και συνεργασίες  σε διεθνές επίπεδο, δημιούργησαν με  την εξαιρετική γνώση στον τομέα  αυτό τις καλύτερες προϋποθέσεις για την επιτυχή προώθηση πώλησης Ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων και παραθαλάσσιων εκτάσεων Τουριστικού ενδιαφέροντος.
 
Διευρύναμε το φάσμα προώθησης ακινήτων στο εξωτερικό με εξειδίκευση στα Ενωμενα Αραβικά Εμιράτα.
 
Προς επίτευξη των στόχων μας, συνεργαζόμαστε με εταιρείες Ανάπτυξης Γης Τουριστικού ενδιαφέροντος και Ξενοδοχειακούς ομίλους , καθώς  θετική παρουσιάζεται η ανταπόκριση ξένων επενδυτικών  σχημάτων και Τουριστικών εταιρειών ενδιαφερομένων για ανάπτυξη, συνεκμετάλλευση, management.
 
Επιδίωξη και στόχος της εταιρείας μας για τα επόμενα έτη είναι να προσεγγίσει  Ξενοδοχειακούς ομίλους του εξωτερικού που δεν έχουν δραστηριοποιηθεί ακόμα στην χώρα μας. Εξάλλου, η Ελλάδα αποτελεί μεταξύ των άλλων χωρών πόλο έλξης διεθνών επενδυτικών σχημάτων κυρίως στον τομέα Τουριστικών Υπηρεσιών.