ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Η Εταιρεία μας JEM INTERNATIONAL διατηρεί έντονη επαγγελματική δραστηριότητα στο DUBAI από το 2006 , και συνεργάζεται με τις πλέον αναγνωρισμένες μεσιτικές εταιρίες διεθνούς κύρους.

Αποτελεί τον κύριο διαμεσολαβητή  διεθνούς Ομίλου με έδρα το ABU DHABI στον οποίο συμμετέχουν επενδυτές κυρίως από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με ενδιαφέρον για αγορά Τουριστικών ακινήτων στην Ελλάδα(πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες 600-800 κλινών, resorts,εκτάσεων τουριστικού και οικιστικού ενδιαφέροντος)σε δημοφιλείς προορισμούς και κοσμοπολίτικα νησιά (Ρόδο Κρήτη, Χαλκιδική, Κυκλάδες,Νησιά Ιονίου κλπ).και στην Ηπειρωτική χώρα (Πελοπόννησο και κυρίως  Μεσσηνία).

Είμαστε σε διαρκή αναζήτηση  αποκλειστικά  υψηλών προδιαγραφών ακινήτων οικιστικού και επενδυτικού ενδιαφέροντος με σκοπό την κάλυψη των απαιτήσεων τους  που επεκτείνεται και στον Νομό Αττικής στις πλέον περιζήτητες περιοχές του  Ιστορικού Κέντρου, Βορείων και κυρίως Νοτίων Προαστείων.

Υψηλόβαθμα στελέχη πολυεθνικών εταιριών που συνεργαζόμαστε με έδρα το Dubai έχει απευθύνει άμεσο ενδιαφέρον για αγορές μικρών κατοικιών ή διαμερισμάτων σε περιοχές Νοτίων Προαστίων της Αθήνας,(Γλυφάδας, Βούλας, Βουλιαγμένης ,κατά προτίμηση πλησίον θαλάσσης).

Εργαζόμαστε εντατικά για την ανεύρεση των ιδανικών ακινήτων και είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε με αξιόλογα μεσιτικά γραφεία.