ΑΝΑΘΕΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

- Όλες οι συναλλαγές με τους πελάτες μας είναι εμπιστευτικές.

- Αναλαμβάνουμε  μόνο κατόπιν αποκλειστικής εντολής διαμεσολάβησης  3-6 μηνών να  προβούμε σε  πλήρη μεθόδευση ενεργειών έρευνας & marketing, για την ολοκλήρωση μιας επιτυχούς  συναλλαγής με τους καλυτέρους οικονομικούς όρους και με άμεσα αποτελέσματα.

- Τα ακίνητα, αποκλειστικότητας οικιστικά- τουριστικά- εμπορικά –επενδυτικά, τα προωθούμε σε ενδιαφερόμενους πελάτες- επενδυτές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς επίσης και σε δίκτυο επιλεγμένων αντιπροσώπων μας στο Λονδίνο, Νέα Υόρκη,ως επίσης σε  Aραβικές χώρες και ιδιαιτερα στα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ρωσία, Nότια Αφρική. Συνοδεύονται πάντα από  έγκυρες μελέτες – αναλύσεις στοιχείων και  αξιόπιστες συμβουλευτικές προτάσεις, για δυνατότητες εκμετάλλευσης & ανάπτυξης  σύμφωνα με τα κριτήρια  αξιολόγησης που πληρούν,ώστε να είναι  άκρως επιτυχής η οποιαδήποτε συναλλαγή.

- Οι υπεύθυνοι του τμήματος marketing, είναι ειδικοί στο να επιτυχαίνουν και να στοχεύουν στην σωστή έκθεση και παρουσίαση των ακινήτων των πελατών μας, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα μέσα και εξασφαλίζοντας σωστή προώθηση των ακινήτων σε ταχύ ρυθμό και κατευθείαν στην αγορά.
 
- Το πελατολόγιο μας είναι εκτενές, διασφαλίζοντας ότι το ακίνητο σας θα παρουσιαστεί απευθείας σε όλους τους πιθανούς αγοραστές - επενδυτές άμεσα. Επιπλέον, διαφημίζοντας το ακίνητο σας στην ιστοσελίδα μας,  θα  έχει το πλεονέκτημα της απαράμιλλης έκθεσης, σε ένα κοινό από όλα τα μέρη του κόσμου.
 
- Διαθέτοντας σύγχρονους τρόπου προβολής και έντονη διαφημιστική επικοινωνία  πολλαπλασιάζουμε τις πιθανότητες επιτυχίας για την καλύτερη συναλλαγή.