TΜΗΜΑ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΗΣ

Η συνεχής προσπάθεια για υποστήριξη και υλοποίηση μεγάλων αναπτύξεων γίνεται πραγματικότητα από ξένους επενδυτές, οι οποίοι επιθυμούν να συμπράξουν με ισχυρούς εγχώριους συνεργάτες, στον χώρο των Ελληνικών Κατασκευαστικών Εταιριών που διαθέτουν πείρα και τεχνογνωσία. Με την δημιουργία κοινοπρακτικών σχημάτων για την κατασκευή εμπορικών ,ψυχαγωγικών κέντρων, θεαματικών πάρκων, πολυχώρων ,ως επίσης τουριστικών παραθεριστικών εγκαταστάσεων ,εξοχικών κατοικιών κ.λ.π.

Προερχόμενοι από διεθνείς εταιρίες, δεν διστάζουν να επενδύσουν, προκειμένου να βρεθούν στην πρώτη λίστα των ισχυρών. Το ενδιαφέρον αυτό θα αυξηθεί, εφόσον βεβαίως ξεπεραστούν κάποια φορολογικά και πολεοδομικά προσκόμματα που εμποδίζουν τέτοιες κινήσεις.
 
Η εταιρία μας επί συνεχή έτη, έχοντας σοβαρές συνεργασίες με μεγάλες εταιρίες και ισχυρό πελατολόγιο στον χώρο της ανάπτυξης και αξιοποίησης ακινήτων, απευθύνει και προτείνει αξιόλογες, μοναδικές εκτάσεις και οικόπεδα για δημιουργία έργων υψηλών προδιαγραφών εμπορικού, ψυχαγωγικού ,τουριστικού, οικιστικού ενδιαφέροντος εντός, εκτός Αττικής και σε νησιά.
 
Απευθυνόμενοι στους έμπειρους συνεργάτες μας, θα σας προτείνουν ολοκληρωμένη μελέτη για την καλύτερη  εκμετάλλευση της περιουσίας σας, εφόσον ανήκει σε κατηγορία υψηλού τουριστικού, οικιστικού, εμπορικού ενδιαφέροντος, την οποία εν συνεχεία θα προωθήσουμε σε μεγάλες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Ανάπτυξης Γης.