ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ DUBAI

 


Αξίζει να αγοράσετε ακίνητο στο Ντουμπάι;

Αξίζει όντως να αγοράσετε ακίνητα για επένδυση σε ακίνητα στο Ντουμπάι. Το αφορολόγητο εισόδημα και τα χαμηλά τέλη εγγραφής στεγαστικών δανείων είναι μεταξύ των λόγων για την αγορά ακινήτου στο Ντουμπάι για κατοικίες καθώς και για επενδυτικούς σκοπούς.Το Ντουμπάι συνεχίζει επίσης να είναι μία από τις κορυφαίες πόλεις για επίσκεψη και διαμονή.

Παρέχει στα ακίνητα υψηλές επενδυτικές δυνατότητες.

Ποιά είναι η διαδικασία αγοράς ακινήτου στο Ντουμπάι;

Η διαδικασία για την αγορά ακινήτου στο Ντουμπάι είναι εύκολη αν γίνει σωστά εγκαίρως. • Συγκεντρώστε τα απαραίτητα έγγραφα – Ταυτότητα Εμιράτων, Διαβατήριο, Κάρτα Διαμονής κ.λπ.

• Εάν χρειάζεστε υποθήκη, πρέπει να λάβετε προέγκριση για το δάνειο από την Τράπεζά σας. • Μόλις οριστικοποιηθεί το ακίνητο, πρέπει να υπογραφεί Μνημόνιο Συνεννόησης μεταξύ του αγοραστή και του πωλητή του ακινήτου. Το MOU περιλαμβάνει όλες τις ρήτρες και τους όρους μεταφοράς πληρωμής και καταχωρείται στο DLD στο Registration Trustee Office

• Ο εντολοδόχος εγγραφής στέλνει τα στοιχεία για εκκαθάριση πίσω στο DLD για εκκαθάριση. •Θα λάβετε την τελική έγκριση εάν υποβληθεί αίτηση για υποθήκη.

• Κατόπιν θα λάβετε το πιστοποιητικό μη αντιρρήσεων (NOC) από τον κατασκευαστή του ακινήτου σας. Το NOC πιστοποιεί ότι όλα τα τέλη είναι ξεκάθαρα.

• Η Τράπεζα εκδίδει την επιστολή τελικής προσφοράς (εντός δύο έως τριών εβδομάδων).

• Η Τράπεζα του πωλητή θα δημιουργήσει μια επιστολή υποχρέωσης και η τράπεζα του

   αγοραστή θα εκκαθαρίσει την υποχρέωση.

• Τα χρήματα καταβάλλονται με επιταγή ή τραπεζικό έμβασμα στον διαχειριστή εγγραφής

   όλο το ποσό συμπεριλαμβανομένων των τελών έκδοσης τίτλου ιδιοκτησίας.

Μπορεί ένας ξένος να αγοράσει ακίνητο στο Ντουμπάι; Ως άτομο οποιασδήποτε εθνικότητας, είτε κατοικείτε στο εξωτερικό είτε κατοικείτε στο Ντουμπάι, έχετε την επιλογή να αγοράσετε ακίνητα Freehold προς πώληση στην αγορά του Ντουμπάι σε συγκεκριμένες περιοχές που έχουν εξουσιοδοτηθεί από την Αυτού Υψηλότητα του Κυβερνήτη του Εμιράτου του Ντουμπάι. Οι ξένοι επενδυτές δεν απαιτεί να  κατέχουν οποιουδήποτε τύπου άδειας διαμονής ή παρόμοιας άδειας για τους σκοπούς της αγοράς ακινήτων. Οι ομογενείς κάτοικοι και οι αλλοδαποί έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν δικαιώματα ελεύθερης ιδιοκτησίας επί ακινήτων χωρίς δικαιώματα μίσθωσης, περιορισμούς ή δικαιώματα επικαρπίας για σχεδόν 99 χρόνια.

Είναι καλή στιγμή για αγορά ακινήτου στο Ντουμπάι; Από την άποψη των επενδυτών, η αγορά ακινήτων στο Ντουμπάι είναι μια ασφαλής και πολύ ελκυστική επιλογή. Παρέχει στους επενδυτές την ευκαιρία να αποκτήσουν καλές συμφωνίες αγοράς ακινήτων. Αυτό έχει επίσης ως αποτέλεσμα ακόμη καλύτερες αποδόσεις των επενδύσεων εάν συνεχιστεί η άνοδος της οικονομίας. Η ανάκαμψη  καθώς και η ζήτηση για ενοικιαζόμενα ακίνητα αυξάνεται.

Οπως πάντα οι καλύτερες επενδύσεις είναι σε οικιστικά ακίνητα ήτοι διαμερίσματα και βίλες, ή εμπορικών ακινήτων που περιλαμβάνουν γραφεία και αποθηκευτικούς χώρους. Εξοχικές κατοικίες είναι εξίσου δημοφιλείς και περιλαμβάνουν διαμερίσματα, βίλες, παραθαλάσσια θέρετρα και condos. Το Ντουμπάι έχει πολλές βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες ενοικιάσεις για studio και μεγάλα διαμερίσματα, βίλες και πολυτελή δωμάτια.

Επίσης,όσον αφορά τα ξενοδοχεία, είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι είναι η μοναδική πόλη στον κόσμο που μπορεί να στεγάσει  ξενοδοχείο 7 αστέρων, σε ένα σύμπλεγμα από 5 αστέρων ξενοδοχεία διεθνούς φήμης. 

Kατόπιν  ενδιαφέροντός σας για αγορά  αξιόλογων ακινήτων στο DUBAI είμαστε πρόθυμοι να σας ενημερώσουμε άμεσα.

  

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν .