Το αφεντικό της Black Rock πάντρεψε το γιο του στο Κρανίδι

 «Το Grand Prix του Μονακό, το οποίο πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Κυριακή, συγκέντρωσε στο Πριγκιπάτο αρκετούς έλληνες μεγαλοεπιχειρηματίες. Κάποιοι από αυτούς παρέμειναν στη Γαλλική Ριβιέρα για το private dinner του σκηνοθέτη Τζορτζ Λούκας.

Οι περισσότεροι όμως επέστρεψαν στην Ελλάδα. Εσπευσαν στο Κρανίδι, λίγα χιλιόμετρα πριν από το Πόρτο - Beverly - Χέλι.. Η περιοχή το weekend που διανύουμε θυμίζει κάτι από τα κοσμοπολίτικα spots της Νότιας Γαλλίας. Μεγαλοτραπεζίτες, προσωπικότητες του διεθνούς τζετ σετ, ρώσοι, αμερικανοί και άραβες μεγιστάνες έχουν φθάσει στο πρώην «ταπεινό» αυτό κομμάτι της πελοποννησιακής γης. Θαλαμηγοί, ταχύπλοα, κυρίως όμως ελικόπτερα μετέφεραν τους προσκεκλημένους σε πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα.

Ενας από τους ισχυρότερους οικονομικούς παράγοντες σε παγκόσμιο επίπεδο, ο «πολύς» Mr. Laurence Douglas Fink, chairman και chief executive officer της BlackRock, πάντρεψε τον γιο του με καλλονή ρωσικής καταγωγής.
 
Το «AmanZoe» κλείστηκε ολόκληρο από τον εβραϊκής καταγωγής πάμπλουτο Larry. Οι καλεσμένοι «πέταξαν» στην Ελλάδα από το Λος Αντζελες, τη Νέα Υόρκη, το Κολοράντο, τη Μόσχα, το Λονδίνο και τη Γενεύη.
 
Ο κ. Fink, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του κ. Δελμούζου-Κασσανδρή, έχει ήδη αποκτήσει βίλα στο glamorous συγκρότημα με φόντο το απέραντο γαλάζιο. Oh! Mon Dieu! Αυτό το καλοκαίρι είμαι σίγουρη ότι θα ζήσω μέσα σε ένα σύννεφο απίστευτης χλιδής και μοναδικής λάμψης...»
Πηγή: Financial Times