Σκορπιός: Το φαντασμαγορικό γενέθλιο πάρτι της χρονιάς και οι εκπλήξεις

Τα πάντα ήταν έτοιμα στον Σκορπιό για το πολυαναμενόμενο πάρτι για τα 25α γενέθλια της πλούσιας κληρονόμου Ε. Ριμπολόβλεβα. Το πάρτι ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα, και εκτός από φαγητό με έντονο ελληνικό χαρακτήρα προσφέρθηκαν κοκτέιλς αλλά και άφθονη σαμπάνια. Οι εκπλήξεις δεν τελείωσαν ενώ τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια…
 
Χρυσές εποχές από το παρελθόν αναβίωσαν το βράδυ στο Σκορπιό, στο πάρτι που είχε ετοιμάσει η νέα ιδιοκτήτρια Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα. Μπορεί ο καιρός να τα χάλασε στους διοργανωτές, όμως όπως φαίνεται οι διάσημοι καλεσμένοι δεν έκαναν πίσω. Η βροχή έχει «θαμπώσει» τα λαμπερά χρώματα του Σκορπιού. Το σκηνικό είναι γκρίζο και οι προσκεκλημένοι έκπληκτοι παρακολουθούν τις «άγριες» καιρικές συνθήκες σε μία Ελλάδα που πίστευαν ότι είναι πάντα ηλιόλουστη. Κανείς δεν ήξερε αν μπορούσαν να πραγματοποιήσουν το περίφημο «κυνήγι του θησαυρού» το οποίο αναγραφόταν στην πρόσκληση. Εξάλλου με δυσκολία πραγματοποιήθηκε το χθεσινό πρόγραμμα για «Sea, fun & sport» στον Σκορπιό.
 
Το βραδινό πρόγραμμα της Τρίτης περιελάμβανε επίσης πάρτι με τίτλο «Imaginarium». Η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα έσβησε τα 25 κεράκια της τούρτας της κοντά στον μπαμπά Ντμίτρι και την μικρότερη αδερφή της ?ννα, και η επίτιμη καλεσμένη της Beyonce της τραγούδησε το Happy Birthday. Ο καιρός στον Σκορπιό έφτιαξε. Η ηλιοφάνεια έδωσε την ευκαιρία στον κύριο Ριμπολόβλεφ, την κόρη του Εκατερίνα και τους καλεσμένους τους να κάνουν βόλτες στο νησί.
Το κατάλευκο yacht «My Anna» είχε ήδη φωταγωγηθεί γιορτινά.Ήταν όλοι διάσημοι από τους προσκεκλημένους σε αυτό το υπέροχο πάρτι. Το παρών σε αυτήν την απόλυτη χλιδή έδωσε η κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνα, Σαρλότ Κασιράγκι, με την οποία η Κάτια είναι φίλη αλλά και συναθλήτρια στην ιππασία. Στο γενέθλιο πάρτι είχαν προσκληθεί και βρίσκονταν στο νησί του Σκορπιού αθλητές και τεχνική ηγεσία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Μονακο, ρώσοι και αμερικανοί επιχειρηματίες, μοντέλα, η μις Ρωσία 2009, αλλά και συμφοιτητές και συνάδελφοι της Κάτιας. Οι καλεσμένοι που έφθασαν στο Σκορπιό καθώς και κάποιοι εργαζόμενοι μείνανε στο μίνι κρουαζιερόπλοιο που είχαν αγκυροβολήσει ανοικτά του νησιού. Η διάσημη τραγουδίστρια Beyonce διέμεινε στην ρόζ βίλα μαζί με τον συζυγό της Jay-Z. Λίγοι ήταν εκείνοι που ήρθαν με τα ιδιωτικά τους αεροσκάφη, ενώ κάποιοι έφθασαν για το πάρτι με τις θαλαμηγούς τους. Στο δρόμο για το Σκορπιό, κάποιοι καλεσμένοι έκαναν στάση με τα σκάφη τους, στους Αγίους Σαράντα…Πληροφορίες φέρουν τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό να βρίσκεται μέσα στο yacht «Μy Anna» μαζί με τα ανίψια του Σαρλότ, Αντρέα και Πιέρ. Στο πάρτι παρευρέθηκε μετά της συζύγου του ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης. Σύμφωνα με το Βηματοδότη την Τρίτη (03-06-2014) το μεσημέρι ο αρχηγός του Λιμενικού έλαβε ένα επείγον και απόρρητο σήμα: «Ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης έρχεται στην Αθήνα και θα κατευθυνθεί στο νησί Σκορπιός. Μεριμνήσατε για μέτρα ασφαλείας».

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν ιδιαίτερα αυξημένα και ο αρχηγός του Λιμενικού έδωσε εντολή να σταλούν στο νησί τέσσαρα σκάφη για περιπολίες, και μία διμοιρία βατραχανθρώπων.Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIT, ο ρώσος μεγιστάνας, έχει ζητήσει από έναν εως τέσσερις εκπαιδευμένους αστυνομικούς, έναν σκύλο και ένα ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. Πόσο κοστίζουν αυτά;Ο κάθε αστυνομικός κοστίζει 30 ευρώ την ώρα. Το ποσό όμως ανεβαίνει, αν ο αστυνομικός χρειαστεί να μετακινηθεί εκτός έδρας από την υπηρεσία του. Αν π.χ. στέλνανε αστυνομικούς από την Αθήνα, τότε ο Ριμπολόβλεφ θα έπρεπε να πληρώσει εξτρά, τα έξοδα μετακίνησης, διατροφής αλλά και διαμονής τους.Οι σεφ εδώ και μέρες κάνανε δοκιμές για το μενού το οποίο ικανοποίησε και τους πλέον απαιτητικούς ουρανίσκους. Οι ρεπόρτερς από την Ελλάδα, την Γαλλία και την Ιταλία νοικιάσανε πλοιάρια και κάνανε βόλτες γύρω από το Σκορπιό.
Δημιουργήσανε ένα φαντασμαγορικό show εμπνευσμένο από τα λαμπερά parties που πραγματοποιούνται μόνο στο Μόντε Κάρλο (επίσημο τόπο κατοικίας της οικογένειας Ριμπολόβλεφ). Ένα show με εκτυφλωτικά χρώματα και σημαντικούς performers. Ταχύπλοα μετέφεραν συνέχεια κόσμο στο Σκορπιό, τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια. Ο Ρώσος billionaire και η εορτάζουσα έμοιαζαν πανευτυχείς! Ο Σκορπιός έζησε μετά από πολλά χρόνια μοναξιάς και εγκατάλειψης στιγμές μοναδικής χλιδής και ατελείωτης λάμψης! Αυτό το γεγονός θα μείνει αξέχαστο και θα είναι το πάρτι της χρονιάς!!!
 
Πηγή: Crash Magazine